Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dohányzás és impotencia képes leírás - Impotencia.tlap.hu
részletek »

Dohányzás és impotencia - Impotencia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: impotencia.tlap.hu » Dohányzás és impotencia
Keresés
Találatok száma - 10 db
A dohányzás hatása a szexre

A dohányzás hatása a szexre

Már mindent tudok arról, hogy mit okoz a dohányzás, már ami a testemet illeti. De igazából a környezetemben, senkinek sincs még ötlete se arról, hogy mit is okoz a cigi a szexuális életben. Mik a hatásai? Szárazság? Dehidratáció egyes területeken? Ha lerakom a cigit, jobb lesz a szexuális életem?

A dohányzás potenciazavarhoz vezethet!

A dohányzás potenciazavarhoz vezethet!

Furcsa dolog a dohányzás. A többség azért kezdi el, hogy idősebbnek, vagányabbnak tűnjön kortársai között. Hajdanában a cigarettázás a gimnazista korosztály hatásvadász "fegyvere" volt, napjainkban azonban egyre alacsonyabb az először rágyújtók átlagéletkora. Mi ennek a következménye? A dohányzás okozta súlyos mellékhatások még korábban utolérik az érintetteket... Hiába hivatkoznak a koca- vagy sokkal inkább a láncdohányosok W. Churchillre - aki valóban magas kort (1874-1965) élt meg szivarozva, whiskyzve, sportmentes élettel -, ám mindennapjait, életminőségét csak szűk környezete láthatta... Gondoljuk csak el, mennyire zihálhatott, kapkodhatta a levegőt már akkor is, amikor csak a cipőjét vette fel. Milyen nehézségei támadhattak az intim együttlétek alkalmával.

Brit kutatók szerint a dohányzás tönkreteheti a nemi életet

Brit kutatók szerint a dohányzás tönkreteheti a nemi életet

Új figyelmeztető szövegeket kellene írni a cigarettásdobozokra: a dohányzás tönkreteheti a nemi életet, jelentették ki dohányzásellenes aktivisták. A tizenéveseket célzó kampányban kutatók állítják, hogy egyre biztosabb: a dohányzás impotenciát okoz. Harmincas éveikre a most már erősen dohányzó tizenévesek tapasztalni fogják a dohány érszűkítő hatását. Becslések szerint 120000 amerikai férfi (30-49 évesek) impotens a dohányzás miatt. Az Ash (Hamu) csoport és a British Medical Association jelentése szerint bár a dohányzás és az erekciós zavarok közti összefüggés jól dokumentált, a férfiak erről nem sokat tudnak. A kampány szervezői remélik, hogy a magukat halhatatlannak képzelő tizenéveseket sikerül meggyőzniük.

Dohányzás - Wikipédia

Dohányzás - Wikipédia

A dohányzás a burgonyafélék családjába tartozó dohánynövény leveleinek élvezete. Ősidők óta ismert, hogy vannak növények, melyeket meggyújtva vagy az izzó növény füstjét beszívva élénkítő, vagy kábító hatást érhetünk el. Valószínűleg először Kolumbusz és társai találkoztak pipázó indiánokkal, és ők hozták be Európába ezt a szokást. Portugáliából egy Jean Nicot nevű francia diplomata terjesztette tovább (nevéből ered a dohány Nicotiana tabacum és alkaloidjának nikotin elnevezése). Akkoriban nemcsak élvezeti szerként, hanem gyógyszerként, dísznövényként is használták. Annyira értékesnek tartották ezt a növényt, hogy az elnevezések között szerepelt szentfű, isteni fű, szent kereszt füve, mindenre hasznos fű stb. A dohánytermesztés hazánkban a török hódoltság idején terjedt el annak ellenére, hogy Törökországban (és Angliában is) előfordult, hogy halálbüntetéssel sújtották a dohányzókat. Az egyház is harcolt a dohány fogyasztása ellen, és kiátkozással próbálta megakadályozni a bűnös élvezet terjedését. Az első dohányzásellenes rendelkezések hazánkban Erdélyből, a 17. századból maradtak fenn, melyek pénzbüntetéseket róttak ki a dohányosokra.

Dohányzás és impotencia

Dohányzás és impotencia

Egy most megjelent ausztrál vizsgálat szerint azok a férfiak, akik napi egy doboznyi, vagy annál is több cigarettát szívnak el, 40%-al nagyobb valószínuséggel lesznek impotensek, mint a nemdohányzók. A kutatók 8300, 16-59 éves férfi adatainak feldolgozásával jutottak erre az eredményre. Ausztráliában tízből egy férfi vallotta be, hogy az elmúlt egy év során legalább egy hónapig fennálló merevedési zavara volt. A válaszadók több mint negyede dohányzott, ötből egy férfi pedig egy doboznyit, vagy annál kevesebb cigarettát szívott el naponta. A férfiak 6%-a szívott el több mint egy doboz cigarettát naponta.

Hirdetés
Dohányzás: nagyobb impotencia-esély

Dohányzás: nagyobb impotencia-esély

Egy ausztrál vizsgálat szerint azok a férfiak, akik napi egy doboznyi, vagy annál is több cigarettát szívnak el, 40%-kal nagyobb valószínűséggel lesznek impotensek, mint a nemdohányzók. A kutatók 8300, 16-59 éves férfi adatainak feldolgozásával jutottak erre az eredményre. Ausztráliában tízből egy férfi vallotta be, hogy az elmúlt egy év során legalább egy hónapig fennálló merevedési zavara volt. A válaszadók több mint negyede dohányzott, ötből egy férfi pedig egy doboznyit, vagy annál kevesebb cigarettát szívott el naponta. A férfiak 6%-a szívott el több mint egy doboz cigarettát naponta.

Hitek és tévhitek a dohányzásról

Hitek és tévhitek a dohányzásról

Szeretne leszokni a dohányzásról? Esetleg ismerőse figyelmét hívná fel a cigaretta káros hatásaira, a feleslegesen kidobott pénz mennyiségére? Találja meg rovatunkban a legfontosabb információkat a végleges leszokáshoz.

Impotenciát okoz a dohányzás

Impotenciát okoz a dohányzás

A fiatal férfiak körében az impotencia egyik markáns oka a dohányzás, ugyanis csökkenti a pénisz vérellátását és károsítja az erekció fenntartásáért felelős szerveket. Régóta köztudott, hogy a dohányzás igen nagy hatással van a nemi hormonokra, melyek a nők és férfiak közötti nemi különbségek kialakulásáért felelősek, az azonban csak nemrég nyert bizonyítást, hogy a dohányfüstben található méreganyagok impotenciát okozhatnak.A dohány ugyanis - bizonyos mértékben - megváltoztatja a szervezet által kiválasztott nemi hormonok arányát, és a spermium termelődéséért felelős szerveket is károsítja. A kutatások szerint a dohányzó férfiaknak több a károsult vagy deformált spermiuma és kisebb az ondószáma, mint nem dohányzó társaiknak.

Leszokás a dohányzásról

Leszokás a dohányzásról

A biorezonancia segítségével szenvedés nélkül leszokhat a dohányzásról. Az általunk alkalmazott eljárás fél óra alatt megszünteti a cigaretta utáni vágyat. A dohányzásról való leszokás teljes hatását a kezelést követő egy nap alatt fejti ki. A cigaretta nélkül eltöltött körülbelül második hét egy választó vonal, ha valaki eljutott idáig, akkor már túl van a nehezén és kezdi magán érezni a pozitív változások jeleit. A dohányzásról való leszoktató eljárás egyben méregtelenítő eljárás is, ezért fontos a sok folyadék fogyasztása (napi 2 liter). Még egy szál cigarettával se tegye próbára akaraterejét.

Hirdetés
Végleges leszokás a dohányzásról

Végleges leszokás a dohányzásról

A dohányzás az impotencia egyik gyakori okozója. A dohányzás rontja a vérellátást, ezáltal a spermákat is károsítja. Szokjon le, és őrizze meg egészségét. Azonban a leszokás minden dohányos számára nagy kihívást jelent. Magától, a dohányosoknak csak 3 százaléka képes leszokni. Egy új hatékony kezelés, a biorezonancia segíthet: nem jelentkezik ingerlékenység, idegesség, egyetlen kezeléssel leszokhat véglegesen a cigarettáról. Közel 100%-os leszokási arány.

Tuti menü